Ons bestuur

Voorzitter: Peter Van Hellem – voorzitter@ostaberchem.be

Ondervoorzitter: Abbe Vandeneede – ondervoorzitter@ostaberchem.be

Secretaris: Kaat Soors – secretaris@ostaberchem.be

Penningmeester: Saartje Impens en Tom Boon – penningmeester@ostaberchem.be

Vertrouwenspersoon

Osta Berchem moet een club zijn waar iedereen graag sport en plezier maakt. Dat kan als alle leden en betrokkenen elkaar respecteren en elkaars grenzen aanvaarden. We doen dit door allemaal samen te bouwen aan die veilige clubomgeving. De API (=aanspreekpersoon integriteit) waakt mee over de bescherming van de lichamelijke, psychische en seksuele integriteit van onze leden.
Leden of betrokkenen die vinden dat er over hun grenzen heen wordt gegaan, kunnen een melding doen bij één van onze API’s / vertrouwenspersonen. Maar ook als je gewoon een vraag of een bezorgdheid hebt, kan je bij één van onze vertrouwenspersonen. Deze behandelt elke melding discreet, schat de ernst van de feiten in en zal de betrokkenen mee adviseren en ondersteunen. Om hem/haar hierbij te helpen werd een handelingsprotocol uitgewerkt. Je kan de API bereiken via een mailtje naar hetzij:

– Thomas De Bie

Saartje Impens

Lidgeld en inschrijven

Leden van Osta Berchem betalen jaarlijks deze bijdrage:

  • VVB-leden betalen  235 €
  • Sporta-leden betalen 220 €

Je kunt steeds gratis een paar keer komen meetrainen voor je beslist om al dan niet aan te sluiten.

Bestaande leden kunnen zich inschrijven via onze online ledentool. Je kunt daar ook meteen online het lidgeld betalen (of voor een overschrijving kiezen).

Ben je momenteel nog geen lid en heb je interesse om aan te sluiten? Stuur dan eerst een mailtje naar onze secretaris of gebruik het contactformulier.

Verzekeringsformulier

Door jullie aansluiting bij Sporta of VVB zijn jullie automatisch verzekerd voor ongevallen tijdens het sporten. Heb je je jammer genoeg gekwetst? Vul dan dit aangifteformulier in en stuur het vervolgens rechtstreeks naar de verzekeraar. De nodige gegevens staan op het formulier.

Osta verlaten?

Een klop van de hamer gekregen of dankzij ons zo goed geworden dat ze nu met een vette cheque naar je zwaaien uit eredivisie? Vergeet dan niet om tijdig je vrijheid aan te vragen bij de sportbonden. Meer info op hun respectievelijke websites:

  • Sporta

  • VVB > zie de info over vrijheidsregeling

Trainingen & wedstrijden

Op de ploegpagina’s vind je terug wie wanneer en waar traint. Alle wedstrijden vinden plaats in sporthal Het Rooi 2, Berchemstadionstraat 73, 2600 Berchem